Numri i Dytë

Bli një numër të dytë telefonik për WhatsApp, Instagram, iMessage ose çdo shërbim që kërkon verifikim me SMS për të marrë mesazhe dhe thirrje. Me aplikacionin tonë për numrin e dytë, ju mund të krijoni telefonin tuaj virtual për biznes, privatësi ose udhëtime.🚀 Blej numrin e dytë me kripto si Bitcoin ose Ether

Ke nevojë për një llogari? Regjistrohu!

Bleni numrat e dytë për verifikim të SMS-ve dhe thirrjeve

Hyni në llogarinë tuaj të numrit të dytë

Rikthe fjalëkalimin


Ke tashmë një llogari? Hyr

Bli numrin e dytë

Ne ofrojmë paketa të ndryshme numrash 2ND. Zotëro numra virtualë nga Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar ose Kanadaja. Të gjitha numrat tanë të dytë vijnë me SMS dhe thirrje të hyrëshme falas dhe të pakufizuara. Ata janë perfekt për verifikim online të SMS-ve dhe thirrjeve. Gjithashtu mund të blini numrin e telefonit me kripto si Bitcoin ose Ether.

🎉 Numër telefonik i lirë. Perfekt për të filluar me një numër të dytë telefonik të lirë për çmimin më të mirë.

United States
9,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 1x Numrat e Telefonit

United States United States, +1


Bli numra të dytë
United Kingdom
9,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 1x Numrat e Telefonit

United Kingdom United Kingdom, +44


Bli numra të dytë
Canada
9,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 1x Numrat e Telefonit

Canada Canada, +1


Bli numra të dytë

🌟 Kurseni para dhe blini dy numra telefonikë. Secili numër ka një rrugë të ndryshme të aktivizuar. Gjithashtu merrni numra telefonikë nga vende të ndryshme si SHBA, Mbretëria e Bashkuar dhe Kanadaja.

Basic US, UK
16,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 2x Numrat e Telefonit

United States United States, +1

United Kingdom United Kingdom, +44


Bli numra të dytë
Basic US
16,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 2x Numrat e Telefonit

United States United States, +1

United States United States, +1


Bli numra të dytë
Basic UK
16,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 2x Numrat e Telefonit

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44


Bli numra të dytë
Basic CA
16,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 2x Numrat e Telefonit

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1


Bli numra të dytë

🏆 Kurseni më shumë para! Merrni shumë opsione dhe rrugë të shumëfishta të aktivizuara për numrat tuaj të dytë si dhe numra telefonikë nga vende të ndryshme si SHBA, Mbretëria e Bashkuar ose Kanadaja.

Pro US, UK, CA
21,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 3x Numrat e Telefonit

United States United States, +1

United Kingdom United Kingdom, +44

Canada Canada, +1


Bli numra të dytë
Pro US
21,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 3x Numrat e Telefonit

United States United States, +1

United States United States, +1

United States United States, +1


Bli numra të dytë
Pro UK
21,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 3x Numrat e Telefonit

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44


Bli numra të dytë
Pro CA
21,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 3x Numrat e Telefonit

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1


Bli numra të dytë

🚀 Shtoni inventarin tuaj të numrave telefonikë me pakot tona Biznes. Çmimi më i mirë dhe rrugë të shumëfishta të aktivizuar për numrat telefonikë nga vende të ndryshme.

Business US, UK, CA
39,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 6x Numrat e Telefonit

United States United States, +1

United States United States, +1

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1


Bli numra të dytë
Business US
39,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 6x Numrat e Telefonit

United States United States, +1

United States United States, +1

United States United States, +1

United States United States, +1

United States United States, +1

United States United States, +1


Bli numra të dytë
Business UK
39,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 6x Numrat e Telefonit

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44

United Kingdom United Kingdom, +44


Bli numra të dytë
Business CA
39,00 €
në muaj, anulohet në çdo kohë
Thirrjet & SMS hyrëse falas 6x Numrat e Telefonit

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1

Canada Canada, +1


Bli numra të dytë
Bli numër telefoni me kripto

Bli numër telefoni me kripto

Kriptomonedhat si Bitcoin ose Ether të ofrojnë një privatësi të madhe. Bli numra telefoni me kripto. Nëse prioriteti yt është privatësia, numrat tanë të dytë mund të blihen me monedha kripto si Bitcoin ose Ethereum.

Numri i dytë për të marrë thirrje

Merr thirrje

Bli numra telefoni për verifikim thirrjesh. Thirrjet zanore mund të merren me aplikacionin e numrit të dytë. Gjithashtu, mund të ridrejtosh ose të regjistrosh thirrjet e ardhshme.' Shumë shërbime online verifikojnë duke përdorur thirrje për verifikim. Me numrin e dytë, ti mund të përdorësh telefonin tënd virtual për të menaxhuar këto lloj verifikimesh. Thirrjet hyrëse janë pafund dhe falas për numrin tënd të dytë.

Vendos karakteristikat e thirrjeve me linjën tënde të dytë

 • Përcjellja e thirrjeve tek telefoni yt real

  Përcjellja e thirrjeve

  Përcjellja e thirrjeve është një karakteristikë praktike dhe efektive e ofruar nga getSecondNumber.com, e projektuar për të ridrejtuar thirrjet hyrëse nga numri yt i dytë i telefonit te telefoni yt i vërtetë. Ky shërbim siguron që të qëndrosh në lidhje me kontaktet e tua ndërsa mban privatësinë dhe dallimin midis komunikimeve të tua personale dhe profesionale.

  Me përcjelljen e thirrjeve, mund të menaxhosh të gjitha thirrjet e ardhshme nga numrat e tu të parë dhe të dytë të telefonit në një pajisje të vetme, duke e bërë më të thjeshtë komunikimin dhe rutinën tënde të përditshme. Ky veçori është veçanërisht e dobishme për individët që kanë nevojë të ndajnë jetën e tyre të punës dhe personale, të menaxhojnë biznese të shumta, ose të mbanë privatësi për transaksione dhe verifikime online.

  'Konfigurimi i përcjelljes së thirrjeve me getSecondNumber.com është i shpejtë dhe i lehtë. Mbasi të kesh marrë një numër të dytë telefonik, thjesht aktivizo funksionin e përcjelljes së thirrjeve dhe fut numrin tënd primar të telefonit si destinacionin e përcjelljes. Nga ajo pikë e tutje, çdo thirrje hyrëse në numrin tënd të dytë telefonik do të përcillet automatikisht në pajisjen tënde primare, duke siguruar që ti të mos humbasësh asnjë thirrje të rëndësishme.

  Me shërbimin tonë të përcjelljes së thirrjeve, mund të shijoni përparësitë e një numri të dytë telefonik pa nevojën për të kaluar vazhdimisht nga pajisjet ose aplikacionet. Është zgjidhja e përkryer për ata që dëshirojnë të thjeshtojnë komunikimin e tyre, duke ruajtur privatësinë dhe një dallim të qartë midis jetës së tyre personale dhe profesionale.

 • Regjistrimi i Thirrjeve

  Regjistrimi i Thirrjeve

  Regjistrimi i thirrjeve është një funksion i fuqishëm dhe i përshtatshëm që ofron getSecondNumber.com, duke të mundësuar të regjistrosh thirrje të ardhura dhe të dalë nga numri yt i dytë telefonik. Ky shërbim ofron një mënyrë efikase për të mbajtur gjurmë të bisedave të rëndësishme, për të mbajtur regjistrime për qëllime të pajtimit, ose për të shqyrtuar thirrjet për sigurimin e cilësisë dhe trajnimin.

  Me regjistrimin e thirrjeve, mund të menaxhosh dhe të arkivosh historikun e thirrjeve për komunikimet personale dhe profesionale, duke siguruar që të kesh gjithmonë akses në informacionin kritik të diskutuar gjatë thirrjeve. Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për pronarët e bizneseve, punëtorët e pavarur dhe profesionistët që kanë nevojë të mbajnë regjistër të ndërveprimeve me klientët, marrëveshjet, ose thirrjet e shërbimit për klientët.

  Vendosja e regjistrimit të thirrjeve me getSecondNumber.com është një proces i thjeshtë. Pasi të keni marrë numrin tuaj të dytë telefonik, hyni në cilësimet e regjistrimit të thirrjeve dhe aktivizoni funksionin. Sa herë është aktivizuar, të gjitha thirrjet hyrëse dhe dalëse në numrin tuaj të dytë telefonik do të jenë automatikisht të regjistruara, duke ju lejuar të hyni dhe t'i shqyrtoni ato në kohën tuaj të lirë.

  Regjistrimet e thirrjeve mund të qasen, shkarkohen dhe ndahen lehtësisht sipas nevojës, të cilat Ju ofrojnë një arkiv të plotë dhe të organizuar të historisë së thirrjeve tuaja. Me funksionin e regjistrimit të thirrjeve, mund të siguroheni që nuk humbasin detaje të rëndësishme ndërkohë që shijoni avantazhet e një numri të dytë telefonik dhe menaxhimit të lehtësuar të komunikimit.

 • Posta Zanore

  Posta Zanore

  Voicemail është një karakteristikë esenciale dhe e përdorshme, që të lejon të marrësh dhe regjistruesh zërin e thirrjeve nga thirrjet hyrëse në numrin e dytë të telefonit tënd. Kjo shërbim siguron se ti kurrë nuk do të humbasësh thirrjet e rëndësishme, duke ruajtur privatësinë dhe ndarjen mes komunikimit tënd personal dhe profesional.

  Me voicemail, ti mund të menaxhosh efektivisht të gjitha mesazhet e zërit tënd si nga numri kryesor i telefonit tënd, ashtu edhe nga i dyti, e lehtësuar komunikimin dhe e thjeshtuar procedurat e përditshme. Kjo carakteristikë është veçanërisht e përdorshme për individët që kanë nevojë të ndajnë jetën e punës dhe personale, menaxhojnë disa biznese ose mbajnë privatësi për transaksionet dhe verifikimet online.

  'Vendosja e mesazheve te zërit me getSecondNumber.com është e shpejtë dhe e thjeshtë. Pasi të marësh numrin tënd të dytë telefonik, hyni në cilësimet e mesazheve të zërit dhe aktivizo këtë funksion. Pasi të aktivizohet, çdo thirrje hyrëse e pashqyrtuar për numrin tënd të dytë të telefonit do të drejtohet drejt kutisë tënde personalizuar të mesazheve te zërit, duke ju lejuar thirrësve të lënë mesazhe që ju mund t'i aksesoni dhe shqyrtoni sipas kohës suaj.

  Mund të dëgjosh lehtësisht thirrjen tënde të regjistruar, duke siguruar se mbetesh i lidhur dhe i informuar edhe kur nuk je në gjendje të përgjigjesh thirrjeve vetë. Me funksionin tonë të mesazheve te ze, mund të shijosh përfitimet e numrit të dytë të telefonit, ndërsa menaxhon efektivisht mesazhet e zërit dhe ruan një imazh profesional.

numër i dytë për të marrë mesazhe teksti

Merr SMS

Merr mesazhe teksti të ardhura me numra të 2TË. Nëse merrni një SMS verifikimi në një nga numrat tuaj të dytë, gjithashtu mund t'i përcillni mesazhin në disa email-e ose në celularin tuaj të vërtetë si tekst. Thirrjet SMS të ardhura janë të pakufizuara dhe falas në aplikacionin tuaj të numrit të dytë.

Konfiguro funksionin SMS në linjën tënde të dytë

 • Përcjellje SMS në pajisjen tënde reale mobile

  Përcjellje SMS

  Përcjellja e SMS-ëve është një funksion efikas dhe i larmishëm që të mundëson të marrësh mesazhe teksti të dërguara te numri yt i dytë i telefonit në shumë pajisje mobile të vërteta. Ky shërbim siguron që ti të qëndrosh i lidhur dhe i informuar, duke ruajtur privatësinë dhe ndarjen ndërmjet komunikimeve të tua personale dhe profesionale.

  Me përcjelljen e SMS-ëve, ti mund të menaxhosh të gjitha tekstet e ardhshme nga numrat e dytë dhe primarë të telefonit nëpër pajisje të shumta, duke racionalizuar komunikimin tënd dhe duke thjeshtuar rutinën tënde të përditshme. Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për individët që kanë nevojë të ndajnë jetën e tyre të punës dhe personale, të menaxhojnë biznese të shumta, ose të ruajnë privatësinë për transaksione dhe verifikime online.

  Konfigurimi i përcjelljes së SMS-ve është i shpejtë dhe i lehtë. Sa herë që të keni siguruar një numër të dytë telefoni prej nesh, thjesht aktivizoni funksionin e përcjelljes së SMS-ve dhe shkruani numrat kryesorë celularë të pajisjeve ku dëshironi të merrni mesazhet e përcjellura. Nga ajo moment, çdo mesazh tekst i dërguar në numrin tuaj të dytë të telefonit do të përcillet automatikisht në pajisjet tuaja të zgjedhura, duke ju mbajtur ju dhe ekipin tuaj të lidhur dhe të informuar në çdo kohë.

  Shërbimi ynë i përcjelljes së mesazheve të tekstit ju lejon të shijoni përparësitë e një numri të dytë telefoni pa nevojën për të kaluar vazhdimisht midis pajisjeve ose aplikacioneve. Është zgjidhja e përsosur për ata që dëshirojnë të thjeshtojnë komunikimin e tyre, duke ruajtur privatësinë dhe një dallim të qartë midis jetës së tyre personale dhe profesionale, nëpërmjet shumë pajisjeve.

 • Përcjellje SMS-esh në shumë adresa Email

  SMS në Email

  Dërgesa e SMS-ve të ardhura drejt shumë adresave të emailit është një veçori e vlefshme e ofruar nga getSecondNumber.com, e konceptuar për t'ju mbajtur të lidhur dhe të organizuar ndërkohë që ruhet privatësia dhe ndarja midis komunikimeve tuaja personale dhe profesionale.

  Me aftësinë për të dërguar mesazhet e tekstit të ardhur drejt shumë email-ve, ju mund të menaxhoni efikashtë komunikimet e tekstit tuaj direkt nga klienti juaj i preferuar i email-it. Kjo veçori është ideale për individët dhe ekipet që kanë nevojë të ndajnë jetën e tyre të punës dhe personale, të menaxhojnë shumë biznese, ose të ruajnë privatësinë për transaksione dhe verifikime online.

  Vendosja e shërbimit SMS në email është e thjeshtë dhe pa probleme. Pas blerjes së një numri të dytë telefoni, aktivizo karakteristikën e përcjelljes SMS-në-email dhe fut adresat e email-ave ku do të doje të marrësh mesazhet e përcjellura. Nga ky moment e tutje, çdo mesazh i dërguar në numrin tënd të dytë të telefonit do të përcillet automatikisht në adresat e email-it të specifikuara, siguruar kështu që ti dhe ekipi yt gjithmonë jeni të përditësuar dhe të informuar.

  SMS në Mail ju lejon të përfitoni nga përparësitë e një numri të dytë telefoni pa nevojën për të ndërruar vazhdimisht midis pajisjeve apo aplikacioneve të mesazheve. Është një zgjidhje e shkëlqyer për ata që duan të rrjedhin komunikimin e tyre duke ruajtur privatësinë dhe ndarjen e qartë midis jetës së tyre personale dhe profesionale, të gjitha brenda lehtësisë së kutisë së tyre të postës elektronike.

 • Përgjigje automatike SMS

  Përgjigje automatike SMS

  Përgjigja automatike e SMS-ve është një funksion inovativ që ju lejon të dërgoni automatikisht përgjigje të paracaktuara për mesazhe të ardhura në numrin tuaj të dytë telefoni. Ky mjet i fuqishëm ju ndihmon të ruani një komunikim eficient dhe profesional ndërsa siguron që kontaktet tuaja të marrin një përgjigje në kohë edhe kur ju nuk jeni i disponueshëm.

  Me përgjigjen automatike të SMS-it, ju mund të krijoni mesazhe të personalizuara për situata të ndryshme, si njoftimet kur jeni jashtë zyre, pyetje të shpeshta, ose oferta promovuese. Kjo karakteristikë është veçanërisht e dobishme për pronarët e bizneseve, punëtorët e lirë, dhe profesionistët e zënë që duhet të menaxhojnë kohën e tyre efektivisht dhe të sigurojnë se kontaktet e tyre marrin përgjigje të prompta dhe informative.

  Vendosja e një përgjigje automatike të mesazhit të tekstit është shumë e lehtë. Pas blerjes së numrit tuaj të dytë të telefonit, hyni në cilësimet e përgjigjes automatike të SMS-it dhe krijoni shabllone mesazhesh që dëshironi të përdorni për skenaret e ndryshme. Mund të vendosni gjithashtu kushte specifike për momentin kur duhet të aktivizohet përgjigja automatike, si fjalë kyçe të caktuara, periudha kohore, ose grupe kontakte.

  "Pasi të konfigurohet, funksioni i auto-përgjigjes së SMS-ve do të dërgojë automatikisht mesazhin e parapërcaktuar për tekste të ardhura, duke të lejuar të qëndrosh i angazhuar me kontaktet e tua ndërsa menaxhon kohën dhe prioritetet e tua efikasht. Kjo zgjidhje e zgjuar e komunikimit të ndihmon të ruash një imazh profesional, të ofrosh shërbim të shkëlqyeshëm për klientët dhe të balancoj jetën tënde personale dhe profesionale me lehtësi.

  Me përparësinë e auto-përgjigjes së SMS-ve, mund të sigurosh një përvojë të pandërprerë dhe të konsistent të komunikimit për kontaktet e tua ndërsa gëzon përparësitë e një numri të dytë telefonik dhe lehtësinë e përgjigjeve të automatizuara.

Numri i dytë për të verifikuar në shërbimet online

Bli numër telefoni për verifikim SMS

Regjistrohu në shërbimet online. Aplikacioni ynë për numrin e dytë të telefonit është i përsosur për WhatsApp, iMessage, Instagram, Tinder ose çdo verifikim online që kërkon një numër real telefoni për tu regjistruar. Me numrin 2ND, ju mund të merrni verifikime teksti dhe thirrjesh online me numra virtualë.

 • WhatsApp

  Numri i dytë për WhatsApp

  WhatsApp është një aplikacion i shfrytëzuar gjërsisht për mesazhe që lejon përdoruesit të dërgojnë mesazhe teksti, të bëjnë thirrje zëri dhe video, të ndajnë imazhe, dokumente dhe vendndodhje me miqtë dhe familjen.

  '

  Për të regjistruar me një numër të dytë, shkarkoni dhe instaloni aplikacionin, pastaj shkruani numrin tuaj të dytë të telefonit gjatë procesit të verifikimit. Do të merrni një kod përmes SMS, të cilin mund ta shkruani për të përfunduar regjistrimin dhe filluar të përdorni WhatsApp me numrin tuaj të dytë. Gëzoni një llogari të ndarë për përdorim personal apo profesional.

 • Instagram

  Numri i dytë për Instagram

  Instagram është një platformë e popullarizuar e mediave sociale për ndarjen e fotove, videove dhe historive me një audiencë globale.

  Për të krijuar një llogari Instagram me numrin tuaj të dytë, shkarkoni aplikacionin, regjistrohuni duke përdorur numrin tuaj të telefonit nga getSecondNumber.com, dhe ndiqni udhëzimet.

 • Facebook

  Numri i dytë për Facebook

  Facebook është një faqe rrjete sociale që lidh përdoruesit me miq, familje dhe njohës në mbarë botën.

  Për të hapur një llogari të re në Facebook me numrin tënd të dytë, vizito faqen e internetit ose shkarko aplikacionin dhe regjistrohu duke përdorur numrin tënd të dytë të telefonit. Shkruaj kodin e verifikimit SMS për të përfunduar procesin, dhe do të kesh një llogari të ndarë në Facebook për qëllimin tënd të dëshiruar.

 • Google

  Numri i dytë për Google

  Google ofron shërbime të ndryshme si Gmail, Google Drive dhe Google Calendar, me të tjera.

  Për të krijuar një llogari të re Google me numrin tënd të dytë, vizito faqen e regjistrimit dhe shto numrin tënd të dytë gjatë regjistrimit. Do të marrësh një kod verifikimi përmes SMS. Shto kodin, dhe do të kesh një llogari të re Google për përdorim personal ose biznesi.

 • Telegram

  Numri i dytë për Telegram

  Telegram është një aplikacion i sigurt për të dërguar mesazhe që ofron komunikim të shpejtë dhe të enkriptuar, duke përfshirë mesazhe teksti, thirrje zanore dhe ndarje dosjesh.

  Për të regjistruar një llogari të re Telegram me numrin tënd të dytë, shkarko aplikacionin, dhe jep numrin tënd të telefonit nga getSecondNumber.com gjatë regjistrimit. Do të marrësh një kod verifikimi përmes SMS, të cilin mund ta përdorësh për të përfunduar procesin dhe të gëzosh komunikim të sigurtë me numrin tënd të dytë. Kjo të lejon të menaxhosh dy profile të ndryshme WhatsApp duke ruajtur privatësinë dhe ndarjen midis jetës tënde profesionale dhe personale.

 • Tiktok

  Numri i dytë për Tiktok

  TikTok është një aplikacion për ndarjen e videove të shkurtra, ku përdoruesit krijojnë dhe ndajnë përmbajtje interesante me një audiencë globale.

  Për të krijuar një llogari TikTok me numrin tënd të dytë, shkarko aplikacionin dhe regjistrohu duke përdorur numrin tënd të telefonit nga getSecondNumber.com. Shkruaj kodin e verifikimit SMS të marrë për të përfunduar regjistrimin dhe shijo një llogari të veçantë TikTok për përdorim personal ose profesional.

 • Line

  Numër i dytë për Line

  Line është një aplikacion popullor i mesazheve i njohur për stickert e tij unike dhe ndërfaqe të përdorueshme, që ofron funksione si thirrjet e zërit dhe video falas, mesazhet dhe një funksion timeline.

  Për të regjistruar një llogari të re Line me numrin tënd të dytë, shkarko aplikacionin Line, dhe regjistrohu duke përdorur numrin tënd të telefonit nga getSecondNumber.com. Ndiq udhëzimet për të kompletuar procesin e regjistrimit, përfshirë hyrjen e kodit të verifikimit SMS, dhe do të kesh një llogari të ndarë Line për nevojat e tua të komunikimit.

 • Tinder

  Numri i dytë për Tinder

  🌟 Përmirëso përvojën tënde në Tinder me një numër të dytë dedikuar. Përdore për të krijuar një profil të veçantë, për të u lidhur me përputhjet e mundshme dhe për të naviguar në botën e takimeve online. Me shërbimin tonë të numrit të dytë, mund të verifikosh lëhtësisht llogarinë tënde në Tinder dhe të kontrollosh udhëtimin tënd të takimeve, duke i ruajtur në të njëjtën kohë privatësinë dhe sigurinë.

 • LinkedIn

  Numër i dytë për LinkedIn

  LinkedIn është një platformë profesionale e rrjeteve që lidh përdoruesit me profesionistët e industrisë, mundësitë e punës dhe burimet e vlefshme.

  Për të regjistruar një llogari të re në LinkedIn me numrin tënd të dytë, vizito faqen e internetit ose shkarko aplikacionin, dhe regjistrohu duke përdorur numrin tënd të telefonit nga getSecondNumber.com. Përfundo procesin e regjistrimit duke futur kodin e verifikimit SMS, dhe do të kesh një llogari të ndarë në LinkedIn për të menaxhuar lidhjet e tua profesionale.

 • Bumble

  Numri i dytë për Bumble

  Bumble është një aplikacion për takime dhe rrjetëzim shoqëror që i fuqizon përdoruesit të bëjnë lidhje, qofshin për takime, miqësi, ose për biznes.

  Duke përdorur një numër të dytë telefonik nga getSecondNumber.com, ju mund të krijojë një llogari të dytë në Bumble për të menaxhuar ndërveprimet tuaja personale dhe profesionale në mënyrë të veçantë. Shkarkoni apliakcionin, dhe gjatë procesit të regjistrimit, përdorni numrin tuaj të dytë telefonik. Do të merrni një kod verifikimi me SMS për të përfunduar procesin. Kjo llogari e veçantë Bumble ju lejon të mbani privatësi dhe kontroll mbi praninë tuaj online gjatë eksplorimit te lidhjeve te reja.

 • YouTube

  Numri i dytë për YouTube

  YouTube është platforma kryesore në botë për ndarjen e videove, ku përdoruesit ngarkojnë, shikojnë dhe ndajnë video në lloje të ndryshme zhanresh.

  Duke krijuar një llogari të re YouTube me një numër telefoni të dytë nga getSecondNumber.com, ju mund të mbani të ndara kanalet tuaja personale dhe profesionale, të menaxhoni abonimet, dhe të angazhoheni me komunitete të ndryshme. Vizitoni faqen e YouTube ose aplikacionin, dhe regjistrohuni për një llogari të re Google duke përdorur numrin tuaj të dytë të telefonit. Shkruani kodin e verifikimit SMS që keni marrë për të përfunduar procesin e regjistrimit. Kjo llogari e ndarë YouTube ju lejon të kuroni përmbajtje dhe të mbani privatësinë nëpër kanale të shumëfishta.

 • WeChat

  Numri i dytë për WeChat

  WeChat është një aplikacion i shumëfishtë për mesazhe, media sociale dhe pagesa mobile që i mundëson përdoruesve të komunikojnë, të ndajnë përditësime dhe të bëjnë transaksione.

  Regjistrimi për një llogari të re WeChat me një numër të dytë telefonik nga getSecondNumber.com ju lejon të menaxhoni lidhjet personale dhe profesionale ndaras, duke garantuar privatësinë dhe organizimin. Shkarkoni aplikacionin dhe gjatë procesit të regjistrimit, shkruani numrin tuaj të dytë telefonik. Do të merrni një kod verifikimi përmes SMS, të cilin mund ta përdorni për të përfunduar procesin. Kjo llogari e veçantë WeChat mbajti numrin tuaj kryesor privat ndërsa gëzoni funksionet e aplikacionit.

 • Weibo

  Numri i dytë për Weibo

  Weibo është një platformë mikroblogjesh kineze ku përdoruesit ndajnë mesazhe të shkurtra, imazhe dhe video me ndjekësit e tyre.

  Me një numër telefonik të dytë nga getSecondNumber.com, mund të krijosh një llogari shtesë në Weibo për të menaxhuar profilin tënd personal dhe profesional të ndarë, duke garantuar privatësinë dhe një përvojë përdorimi të personalizuar. Vizito website-in ose shkarko aplikacionin, dhe regjistrohu duke përdorur numrin tënd të telefonit të dytë. Fute kodin e verifikimit me SMS që ke marrë për të përfunduar procesin e regjistrimit, dhe gëzo llogarinë tënde të veçantë në Weibo për qëllime specifike.

 • Snapchat

  Numër i dytë për Snapchat

  Snapchat është një aplikacion i mesazheve multimediale ku përdoruesit ndajnë fotografi, video dhe mesazhe që zhduken pasi janë parë.

  Krijimi i një llogarie të re Snapchat me një numër të dytë telefoni nga getSecondNumber.com të lejon të menaxhosh profile të ndara për përdorim personal dhe profesional, duke ruajtur privatësinë dhe kontrollin mbi praninë tënde online. Shkarko aplikacionin, dhe gjatë procesit të regjistrimit, përdor numrin tënd të dytë të telefonit për të u regjistruar. Do të marrësh një kod verifikimi SMS për të përfunduar procesin, duke të lejuar të lidhesh dhe të ndash përmbajtje me audienca të ndryshme ndërsa mban numrin tënd kryesor privat.

 • Twitch

  Numri i dytë për Twitch

  Twitch është një platformë transmetimi në të drejtë e përqendruar kryesisht në transmetimin e lojërave video, por ofron gjithashtu përmbajtje në kategoritë e ndryshme, të tilla si muzika, arti, dhe bisedat e drejtpërdrejta.

  Duke u regjistruar për një llogari të re Twitch me një numër të dytë telefonik nga getSecondNumber.com, ju mund të menaxhoni kanale të shumta, të angazhoheni me komunitete të ndryshme, dhe të ruani privatësinë. Vizitoni webfaqen ose shkarkoni aplikacionin, dhe regjistrohuni duke përdorur numrin tuaj të dytë telefonik. Përfundoni procesin e regjistrimit duke e shkruar kodin e verifikimit të SMS që keni marrë. Kjo llogari e veçantë Twitch ju lejon të eksploroni dhe të krijoni përmbajtje duke mbrojtur të dhënat tuaja personale.

Verifikimi 2FA

Numra telefoni nga SHBA, Britania e Madhe dhe Kanadaja

Ne ofrojmë 2FA (Dy-Faktor verifikim) me lidhje ndërkombëtare me numrat tanë të telefonit. Mund të përdorni numrat e dytë rreth e rrotull botës për regjistrim në faqe interneti dhe Aplikacione, verifikim online, 2FA, apo udhëtim.

Zbuloni fuqinë e numrave virtualë të dytë të telefonit për të rritur privatësinë. Blini numrat e telefonit nga SHBA , Mbretëria e Bashkuar ose Kanadaja dhe përdorni atë si numrin tuaj të dytë. Pa kontroll identiteti! Këto numra telefoni nuk kanë asnjë rregullatore prandaj nuk ka nevojë të jepni dëshmi të identitetit tuaj.


Numrat e Telefonit

Shto numra telefoni nga vende të ndryshme në aplikacionin tënd të numrit të dytë. Përdoresh numrat e dytë në Shtetet e Bashkuara, Mbretërinë e Bashkuar ose Kanada me tekste dhe zëra të ardhura pa kufi dhe falas.

numri i dytë i Shtetet e Bashkuara

Shtetet e Bashkuara

Prefiksi +1

Lokale


 • free incoming Calls
 • free incoming SMS

Prit tekste dhe thirrje me numrat e dytë nga Shtetet e Bashkuara (US, +1)


Bli numër telefoni të Shtetet e Bashkuara
numri i dytë i Mbretërisë së Bashkuar

Mbretëria e Bashkuar

Prefiksi +44

Celular


 • free incoming Calls
 • free incoming SMS

Prit tekste dhe thirrje me numrat e dytë nga Mbretëria e Bashkuar (UK, +44)


Bli numër telefoni Mbretëria e Bashkuar
numri i dytë i Kanadës

Kanada

Prefiksi +1

Lokal


 • free incoming Calls
 • free incoming SMS

Merr mesazhe dhe thirrje me numra të dytë nga Kanadaja (CA, +1)


Bli numër telefoni Kanada

PUS

Mirësevini në getSecondNumber.com! Kuptojmë që mund të keni disa pyetje rreth shërbimeve tona. Ja disa pyetje të zakonshme dhe përgjigje për t’ju ndihmuar të mësoni më shumë rreth zgjidhjeve tona për numrat e dytë të telefonit.

Lexo të gjitha pyetjet dhe përgjigjet lidhur me numrat e dytë

 • Çfarë është një numër i dytë?

  Një numër telefonik i dytë është një numër shtesë, i veçantë që mund të përdoret së bashku me numrin tënd kryesor.

  Ai të lejon të menaxhosh aspekte të ndryshme të jetës tënde, si puna dhe çështjet personale, pa ndarë informacionin tënd kryesor të kontaktit. Mund të regjistrohesh në uebsaite dhe aplikacione që kërkojnë një numër celular të vërtetë për të krijuar llogari. Me aplikacionin e Numrit të dytë, mund të regjistrohesh në platforma si WhatsApp, Instagram, Telegram, Tinder, Facebook, Google, ose çdo shërbim tjetër online që ke nevojë të përdorësh me një numër telefonik.

 • Si të merrni një numër të dytë?

  1. Zgjidhni një paketë me numra të dytë të telefonit nga vendet tuaja të preferuara
  2. Numrat e telefonit jepen me qira në llogarinë tuaj menjëherë
  3. I gati për të përdorur numrat tuaj të dytë

 • Si të përdorni numrat e telefonit të 2ND

  1. Hyni në llogarinë tuaj
  2. Drejtohuni të një numër të dytë telefoni i një prej paketave tuaja me qira
  3. Zgjidhni çdo numër virtual aktiv
  4. Caktoni funksionet si: Përcjellja e Thirrjeve, Përcjellja e SMS, Regjistrimi Automatik, SMS në Email
  5. Shikoni aktivitetin tuaj të thirrjeve dhe tekstet tuaja drejtpërsëdrejti në panelin e numrit tuaj të dytë

 • Si mund të blej një numër të dytë?

  Mund të blini numrat tuaj të dytë telefonikë përmes kartës ose blerjeve InApp në aplikacionin tonë iOS dhe Android "Get Second Number". Mund të shtoni kredi në llogarinë tuaj për të shtuar numrin e dytë në bazë të parapagues. Ne gjithashtu ofrojmë një mënyrë të përshtatshme me abonime përmes kartës, apple ose google.

  Më abonimin e numrit të dytë, numrat e telefonit mbeten automatikisht aktivë çdo muaj. Ne as që kemi kushte të gjata. Mund të anuloni abonimin e numrit të telefonit tuaj në çdo kohë.

  Rrisni privatësinë tuaj. 🚀 Blini numrat e telefonit me kripto si Bitcoin ose Ether.

 • Cilat janë kostonë për një numër të dytë?

  Aplikacioni 2ND number ofron pako të ndryshme me numra telefonikë të shumtë brenda tyre. Pako themelore numrash telefonikë kushton 16€ / muaj dhe përfshin dy numra telefonikë për përdorim. Dëshiron vetëm një numër telefonik të lirë? Bli një numër telefonik për 9€ / muaj që përfshin të gjitha karakteristikat e mrekullueshme. Mund të përziej numrat e telefonit nga vende dhe prefikse të ndryshme brenda pakove tuaja.

  Të gjitha numrat e dytë të telefonit të tanë vijnë me mesazhe dhe thirrje të ardhura të pakufizuara dhe falas.

 • Sa kohë është në fuqi numri im i dytë i telefonit?

  Sa gjatë të dëshirosh - Mund të abonohesh në një paketë numrash telefonik sa kohë të duash. Afati minimal është një muaj dhe mund të anulosh në çdo kohë.

 • Bli numrin e dytë me kriptovalutë

  🚀 Të gjitha numrat e dytë të tona mund të blihen me kriptovaluta si Bitcoin dhe Ether. Zbuloni mënyrën revolucionare për të blerë numra telefonikë duke përdorur kriptovaluta të njohura si Bitcoin dhe Ether. Përjetoni sigurinë e lartë, komoditet dhe privatësi me platformën tonë revolucionare.

 • A mund të përdor numrat e mijë të dytë për verifikim online?

  Natyrisht që po! Numrat tuaj të dytë të telefonit mund të përdoren për të marrë kodi të verifikimit të SMS nga faqet dhe aplikacionet, duke ofruar një shtresë të mëtejshme të privatësisë dhe sigurisë. Pakot e numrit të telefonit të yna vijnë të paktën me dy numra telefonikë të dytë. Pra ju gjithmonë keni një rezervë për verifikime online.

 • Numër i dytë për WhatsApp?

  1. Hap WhatsApp dhe shkruaj numrin e dytë që keni marrë për pjesën e regjistrimit.
  2. Hyni në aplikacionin 2ND numër me llogarinë tuaj për të marrë thirrje dhe mesazhe në numrin tuaj virtual.
  3. Mund të mos funksionojë të merrni një SMS nga WhatsApp me kodin e verifikimit, prandaj duhet të prisni derisa të mundni të klikoni mbi "thërritni mua".
  4. Do të merrni një thirrje nga WhatsApp në numrin e dytë të dhënë që do të ju tregojë kodin e verifikimit. Thirrja hyrëse regjistrohet automatikisht dhe ju mund të dëgjoni regjistrimin me kodin.
  5. Shkruani kodin e verifikimit që morët në WhatsApp.
  6. Tani jeni të verifikuar plotësisht në WhatsApp me një numër të dytë.


  Si rregull, nuk ka asnjë kufi maksimal. Çdo numër virtual mund të krijoi një llogari WhatsApp.

  Ne ju rekomandojmë shumë të mbani numrin tuaj të dytë aktiv! Platforma WhatsApp do t'ju kërkojë një kod të ri nëse dëshironi të kaloni nga celulari juaj në një tjetër. Mund të humbni gjithashtu të gjitha bisedat tuaja dhe historinë në çdo kohë, kur numri juaj i dytë i WhatsApp nuk është aktiv.

 • Nuk e mora kodin e verifikimit?

  • Sigurohu që numri yt i dytë është aktivizuar për telefonata dhe SMS hyrëse
  • Ndrysho procesin e verifikimit nga SMS në thirrje telefonike
  • Përdor një numër të dytë tjetër nga paketa e qiruar dhe provo me një vend numri të dytë tjetër.
  • Mos vendosni opsionin e përcjelljes në një numër tjetër telefonik në konfigurimet e numrit të dytë
  • Pritje derisa të mund të provosh përsëri dhe provo përsëri. Mund të provosh edhe me një numër tjetër nga paketa tënde.
  • Nëse ke aktivizuar një kuti postare ose regjistrim automatik, mund t'i duhen disa minuta për të regjistruar thirrjen tënde. Kur numri yt i dytë ka përfunduar regjistrimin, mund të dëgjosh thirrjen tënde në panelin tënd ose në aktivitetin e thirrjeve.

 • Si të regjistrohesh në website-e dhe aplikacione me një numër të dytë telefoni?

  Së pari duhet të blini një paketë me numra të dytë. Nëse paketa është e qira në llogarinë tuaj, ju shihni numrat tuaj të dytë në Dashboard-in tuaj.

  1. Thjesht zgjidhni një nga numrat tuaj të dytë të qira dhe përdoreni atë për tu regjistruar në uebfaqe dhe aplikacione.
  2. Sigurohuni që e jeni duke shkruar numrin tuaj të dytë në formatin ndërkombëtar të duhur në shërbimin tuaj online. Për shembull, zgjidhni prefiksin e duhur ose kodin e vendit nga numri juaj i dytë i zgjedhur kur vjen puna te pjesa e verifikimit në uebfaqen ose aplikacionin tuaj.
  3. Mund të shihni të gjitha mesazhet tuaja të ardhura tekst ose regjistrimet e bisedave tuaja në Dashboard-in tuaj.
  4. Zgjidhni kodin e verifikimit të marrë që u dërgua tek numri juaj i dytë dhe përfundoni procesin e regjistrimit në WhatsApp, Instagram, ose çdo shërbim tjetër që keni regjistruar.

  I rëndësishëm - Ju lutem sigurohuni që numri juaj i dytë mbetet aktiv, sepse mund të humbni llogarinë tuaj nëse numri ynë virtual caktohet si jo i qira.

 • A mund të përdor një numër të dytë telefonik në telefonin tim ekzistues?

  Po - Ju mund të përdorni numrin tonë të dytë telefonik në pajisjen tuaj ekzistuese. Aplikacioni 2ND number ofron zgjidhje të bazuar në aplikacion dhe në internet që ju lejojnë ta menaxhoni numrin tuaj të dytë së bashku me atë të parin, pa nevojën për një pajisje fizike shtesë. Ju mund të vendosni shumë funksione si Përcjellja e SMS dhe Thirrjeve, Regjistrimi Automatik, apo përcjellja e mesazheve të ardhura tek adresa të shumta emaili.

 • A është e mundur të kesh numra të shumtë telefonikë të dytë?

  Po - Aplikacioni 2ND number ju lejon të menaxhoni numra të dytë të shumtë për qëllime të ndryshme, qoftë personale apo profesionale. Thjeshtë abonohuni në paketa të shumta të numrave të dytë dhe menaxhojeni secilin individulisht.

 • A mund të përcjell mesazhet dhe thirrjet e mia të ardhshme?

  Po, të gjitha thirrjet dhe mesazhet e ardhshme mund të përcjellen. Ju mund ta vendosni këtë funksion në Dashboard-in tuaj për secilin numër të dytë individulisht. Me këtë funksion, ju mund të përcjellni thirrjet dhe mesazhet SMS të ardhshme drejtpërsëdrejti në celularin tuaj të vërtetë ose në adresën tuaj të email-it.

 • A mund të dëgjoj thirrjet e mia të ardhshme?

  Po - Ju mund të vendosni një regjistrim automatik të thirrjeve ose postë zanore për çdo numër virtual në aplikacionin tuaj për numrin e dytë.

 • Cilat karakteristika janë aktivizuara me numrat e mi të dytë?

  Në çdo numër të dytë, ju mund të konfiguroni karakteristikat individualisht dhe t'i aktivizoni/atësoni në çdo kohë.

  • Paraqitja e SMS-ve në pajisjen tuaj të vërtetë mobile
  • Paraqitja e SMS-ve në shumë adresa email
  • Paraqitja e thirrjes në telefonin tuaj të vërtetë për të përgjigjur çdo thirrje hyrëse me veten tuaj
  • Regjistrimi i Thirrjeve
  • Posta Zanore e Thirrjeve

 • Nga cilat shtete mund të blej numra të dytë?

  Momentalisht, ne ofrojmë numra të dytë nga Shtetet e Bashkuara (+1), Mbreteria e Bashkuar (+44), dhe Kanada (+1). Këto numra janë të përsosur për verifikime online dhe lidhje ndërkombëtare. Ata nuk kërkojnë asnjë verifikim identiteti dhe mund të përdoren për shumë qëllime.

 • Duhet të ndaj identitetin tim të vërtetë për të marrë një numër të dytë?

  Jo - Ne ofrojmë numra telefonikë virtualë për aplikacionin tuaj Second Number pa nevojë për ndonjë verifikim klienti.

 • Mund të marr një numër të dytë nga shtetet e tjera?

  Po - Por shtetet e tjera mund të kenë kufizime të mëtejshme dhe mund të keni nevojë të paraqisni identitetin tuaj. Provoni blacktel.io për të shtuar numra virtualë nga shumë shtete.

 • Më duhen shifra OTP bazuar në kohë

  TOTP (time-based One-Time Password) është një mënyrë e shkëlqyer për të marrë kodi 2FA jashtë linje dhe për të siguruar llogaritë tuaja. Shkarkoni aplikacionin falas Second Number për iOS ose Android dhe gjeneroni verifikime offline 2-Hapa.

  Alternativa më e mirë ndaj Google Authenticator dhe Microsoft Authenticator.

 • Si mund të bëj telefonata dhe SMS dalëse?

  Mund të mbështesim këtë në të ardhmen, por tani, mund të provoni telefonin virtual nga blacktel.io për të bërë telefonata dalëse dhe mesazhe teksti me numra virtualë.


Merr tani numrin tënd të dytë dedikuar!

Zgjidh një paketë numrash telefonike dhe vendos aplikacionin tënd virtual të numrit të dytë